Vitamín E-D-Alpha tocopheryl 90 kapslí

I
Z
 
Kód zboží:80063005
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:202 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín E-D-Alpha tocopheryl 90 kapslí

Vitamin E je skupina osmi různých sloučenin, které zahrnují tokoferoly a tokotrienoly. D-alfa-tokoferyl je přírodní forma vitamínu E a je považována za nejúčinnější biologickou formu tohoto vitamínu. Je široce používán v doplňcích stravy pro své vlastnosti. Práškový Vitamin E-D-Alpha Tocopheryl je často získáván z rostlinných olejů, především ze sójového oleje, který je bohatý na tokoferoly. Sójové boby jsou lisovány za účelem extrakce oleje. Tento olej obsahuje směs různých tokoferolů, včetně D-alfa-tokoferylu. Olej je dále zpracováván za účelem izolace a čištění D-alfa-tokoferylu. Tento proces zahrnuje odstraňování nežádoucích složek a koncentrování tokoferolu. Izolovaný D-alfa-tokoferyl je mikroenkapsulován a následně sušen do práškové formy. Mikroenkapsulace pomáhá zvýšit stabilitu vitamínu E a chrání ho před oxidací. Vysoká stabilita vitamínu E mikroenkapsulací je důležitá pro zachování jeho účinnosti během skladování a výroby doplňků stravy. Mikroenkapsulace také přispívá k lepší biologické dostupnosti, což znamená, že vitamínu E je dobře vstřebáván a využíván tělem.

Vitamín E je vitamín rozpustný v tucích, což znamená, že jeho příjem by měl být doprovázen konzumací mastných kyselin. Nejlepším způsobem, jak zajistit dostatečný příjem tohoto vitamínu, je užívat ho po jídle nebo během jídla. Vitamín E je považován za jeden z nejdůležitějších vitamínů v lidském těle. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamín E lze doporučit všem, kteří se zaměřují na zdravý životní styl. Jeho užívání může být součástí každodenní stravy. Aktivita vitamínu E se může zvyšovat při současném působení selenu. Nejlepší způsob, jak zajistit efektivní absorpci vitamínu E, je užívat ho společně s jídlem, které obsahuje tuky. To zajišťuje, že tělo může vitamín E správně vstřebat a využít.
Složení:
Plnidlo – rýžová mouka, vitamín E (D-Alfa-Tokoferyl Acetát – zdroj sója), rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavá látka – stearát hořečnatý.

Upozornění na obale: Doplněk stravy s vitamínem E. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti do 3 let. U dětí starších 3 let, kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost a šarže uvedena na obalu.

Celý výrobní proces je certifikován podle IFS Food. Proč jsme nahradili certifikaci ISO 22000:2018 za IFS Food?
IFS Food je celosvětově uznávaná certifikace bezpečnosti a kvality potravinových produktů určená pro audity kvality výrobních procesů a produktů. Jednotný mezinárodně uznávaný potravinový standard umožňuje zajistit celosvětově uznávanou konzistentní bezpečnost a nejvyšší možnou kvalitu potravin. Na tvorbě standardů IFS se podílely německé (HDE), francouzské (FCD) a italské (ANCC, ANCD) maloobchodní svazy ve spolupráci s výrobci.

O čem vypovídá IFS certifikace?

o vysoké kvalitě použitých surovin
o vysokém standardu skladování surovin
o maximální kvalitě celého procesu výroby
celosvětově zvyšuje důvěryhodnost produktů a značek

Obsah látek v denní dávce 1 kapsle RHP*
Vitamín E 12 mg 100 %
*RHP - referenční hodnota příjmu.
Dávkování:
užijte 1 kapsli denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Biotin (vit. B7) 500 tbl.

Vitamin D3 8000 IU 200 tablet

Pharma Vitamin ADEK drops 30 ml

Viridikid Multivitamin 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie