Magnesio liquido 22 x 25 ml citron

E
Q
R
K
N
V
 
Kód zboží:13066001
Výrobce:Ethic Sport
Dostupnost:skladem
 
Cena:819 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesio liquido 22 x 25 ml citron

Koncentrovaný hořčík pro lepší rovnováhu elektrolytů a dobrou funkci svalů. Doplněk stravy s vysokým obsahem hořčíku pro boj s únavou a začínajícími křečemi.

Doporučeno pro
Lidé se specifickým nedostatkem hořčíku
Lidé, kteří často trpí křečemi
Lidé, kteří se cítí unavení a unavení

Hořčík přispívá k rovnováze elektrolytů a normální činnosti svalů. Hořčík podporuje normální činnost nervové soustavy a pravidelný energetický metabolismus, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Indikace
Stavy únavy a únavy spolu s křečemi.
Složení:
Voda, Sacharóza, Fruktóza, Dextróza, Citran hořečnatý, Pidolát hořečnatý, Konzervační látky: mléčnan sodný (sol. 60 %), sorban draselný, Želírující látka: xanthanová guma, Aroma, Okyselující činidlo: kyselina citronová, Sladidlo: acesulfam K.
Varování
Tento produkt je určen k použití jako součást pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Datum expirace platí pro produkt v neporušeném obalu při skladování podle pokynů. Skladujte na chladném suchém místě.
Dávkování:
1 sáček denně podle potřeby. Maximální dávka jsou 2 sáčky. Produkt lze použít jako takový nebo zředěný ve vodě.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MagneShot Forte 375 mg 20 x 60 ml

Ac salts 120 tablet

Magnesium + potassium sport 20 x 15 g

Magnesium liquid 25ml 250mg pomeranč




Výrobky značky:

Kategorie