Panax ginseng vege 60 kapslí ženšen

I
Z
 
Kód zboží:45067092
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:145 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Panax ginseng vege 60 kapslí ženšen

OstroVit Panax Ginseng VEGE je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje extrakt z kořene ženšenu standardizovaný na 20 % ginsenosidů. Jedná se o veganský přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kterým záleží na hodnotném doplňku stravy.
Obsahuje extrakt Panax Ginseng - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 110 mg extraktu ženšenu standardizovaného na 20 % ginsenosidů.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
1 porce = 1 kapsle.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Panax Ginseng VEGE - hodnotný doplněk stravy
Panax Ginseng - rostlina z čeledi Araliaceae, původem z Dálného východu, která se přirozeně vyskytuje především v Číně a Koreji. Kořen ženšenu je považován za surovinu bohatou na cenné složky, které mohou obsahovat až 200 různých sloučenin. Za nejdůležitější látku přítomnou v oddenku rostliny jsou považovány ginsenosidy, tedy sloučeniny řazené mezi saponiny, jejichž obsah je standardizován extraktem ženšenu použitým v přípravku OstroVit, což má pozitivní vliv na kvalitu doplňku stravy.
Složení:
Extrakt z kořene ženšenu (Panax ginseng C.A.Mey) standardizovaný na 20 % ginsenosidů, objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza; inulin.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Fakta o výživě
Čistá hmotnost produktu: 10 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 1 kapsle
Aktivní látky na porci
Extrakt z kořene ženšenu: 110 mg
- z toho ginsenosidy (20 %) 22 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ženšen pravý 4% ginsenosidů 100 kapslí

XXL Chlorella 500 mg 450 tablet

Soul Food Super Greens 100g Organic

Vitamín D3 2000 + K2 MK7 + Omega 3 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie