Folic acid 800mcg 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:45067072
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:105 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Folic acid 800mcg 60 kapslí

OstroVit Folic Acid je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem vitamínu B9, známého jako kyselina listová. Je to přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o hodnotnou sloučeninu.
Zdroj kyseliny listové - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 800 μg vitamínu B9.
1 porce = 1 kapsle.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 90 porcí přípravku, což vystačí na tři měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Kyselina listová - zdroj vitamínu B9
Kyselina listová - organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitaminy skupiny B rozpustné ve vodě. Jde o látku, která bývá také často označována jako vitamin B9. Po požití je kyselina listová pomocí specifických enzymů přeměněna na aktivní formu vitaminu, kterým je 5-methyltetrahydrofolát (5-MTHF), který této sloučenině umožňuje v těle plnit její správné funkce.

Kyselina listová byla nejprve izolována z listů špenátu, ale zdroje zahrnují různé tmavě zelené zeleniny, jako je kapusta, růžičková kapusta a petržel, stejně jako suché luštěniny, obiloviny a vnitřnosti. Sloučenina může být také dodávána tělu pomocí doplňků stravy.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Kyselina listová
Foláty pomáhají při správné syntéze aminokyselin a podílejí se na procesu dělení buněk. Kromě toho látka přispívá ke snížení únavy, vyčerpání a napomáhá správnému fungování imunitního systému. Foláty také podporují udržení správných psychických funkcí a podporují správnou tvorbu krve, stejně jako podporují udržení optimálního metabolismu homocysteinu. Vitamin B9 také přispívá k růstu mateřských tkání během těhotenství.

OstroVit Kyselina listová je přípravek pro ženy plánující těhotenství, těhotné a kojící matky (po předchozí konzultaci s lékařem).
Složení:
Inulin, objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza; L-methylfolát vápenatý L-5-MTHF (kyselina listová).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Fakta o výživě
Čistá hmotnost produktu: 10 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 1 kapsle
Aktivní složky na porci % RI*
Kyselina listová 800 μg 400%
*RI-referenční příjem
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. U těhotných žen užívejte po konzultaci s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Výrobek by neměly používat děti. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ženšen pravý 4% ginsenosidů 100 kapslí

XXL Chlorella 500 mg 450 tablet

Soul Food Super Greens 100g Organic

Vitamín D3 2000 + K2 MK7 + Omega 3 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie