Energia rapida + 10 x 25 ml citron

E
Q
R
K
N
V
 
Kód zboží:13114039
Výrobce:Ethic Sport
Dostupnost:skladem
 
Cena:449 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Energia rapida + 10 x 25 ml citron

Okamžitá a dlouhotrvající energie 10 lahviček s jednou dávkou, každá po 25 ml
Hypertonický energetický produkt se sekvenčními sacharidy, alaninem, elektrolyty, taurinem a ženšenem.

Užívejte ho podle potřeby během tréninku nebo soutěže, abyste rychle doplnili zásoby energie. Dlouhotrvající účinek.

ENERGIA RAPIDA®+ poskytuje rychlý přísun energie, aby se zabránilo poklesu hladiny glukózy v krvi a náhlému nástupu únavy. Živiny v ENERGIA RAPIDA® usnadňují metabolické procesy tvorby energie a svalové kontrakce. ENERGIA RAPIDA® obsahuje sacharidy, aminokyseliny (alanin, kyselina glutamová), elektrolyty a ženšen (ve formě ginsenosidů), které všechny přispívají k zajištění rychlého a trvalého zásobování těla energií. Alanin je metabolizován v alanin-glukózovém cyklu a poskytuje zdroj energie v období hypoglykémie. Tento produkt obsahuje malé množství kofeinu. Je zdokumentováno, že kofein zlepšuje vytrvalostní výkon. ENERGIA RAPIDA® obsahuje standardizovaný extrakt z Panax Ginseng. Ženšen je ergogenní adaptogenní bylina, která pomáhá tělu snášet stres a podporuje vyšší vytrvalostní výkon a regeneraci.
ENERGIA RAPIDA®+ obsahuje elektrolyty: draslík (K), sodík (Na) a chlorid (Cl). Elektrolyty udržují rovnováhu elektrolytů a mohou podporovat příjem tekutin a hydrataci. ENERGIA RAPIDA®+ poskytuje rychlý zdroj energie pro přizpůsobení se zvýšeným fyzickým nárokům profesionálního sportu.

Doporučeno pro
UŽITEČNÉ PRO VŠECHNY TYPY SPORTU Rychlé doplnění energetických zásob během výkonu

Indikace
ENERGIA RAPIDA®+ je výhodná pro použití, když je vyžadován rychlý přísun energie. ENERGIA RAPIDA®+ se doporučuje při intenzivních a dlouhodobých aktivitách. Udržování hladiny glukózy v krvi je klíčové pro optimální fungování mysli a svalů. Intenzivní aktivity trvající déle než 90 minut vyžadují konzumaci sacharidů jako prevenci hypoglykémie.
Složení:
Voda, maltodextrin, dextróza, fruktóza, pidolát draselný, L-alanin, taurin, chlorid sodný, kofein, vitamín C, ženšen (Panax Ginseng tit.12% v ginsenosidech), aroma, chlorid hořečnatý hexahydrát, kyselina L-glutamová. Konzervační látky: Sorbát draselný, Laktát sodný (60% sol.) Regulátor kyselosti: Kyselina citronová.
Varování
Tento produkt by měl být používán jako součást pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších 3 let. Skladujte na chladném suchém místě.
Dávkování:
Užívejte podle potřeby, maximálně 2-3 lahvičky denně. Doporučujeme konzumovat s/následovaným přibližně 50-100 ml vody. Stejně jako u všech vytrvalostních produktů doporučujeme, abyste si tento produkt procvičili a seznámili se s ním na tréninku, než jej použijete během soutěže.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Energy gel long trail 35g růžový grep

Enervit liquid gel 60ml Enervitene koncentrát

H5 Energy Gel caffeine 40g

Performance Rocks gel free 20 x 32 g




Výrobky značky:

Kategorie