Green tea extract VEGE 100 g

E
Q
X
V
 
Kód zboží:45104024
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:288 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Green tea extract VEGE 100 g

Extrakt ze zeleného čaje OstroVit je přírodní doplněk stravy ve formě prášku z listů zeleného čaje. Výrobek obsahuje mnoho polyfenolů, které hrají v organismu velmi důležitou roli. Zelený čaj jemně stimuluje organismus k práci, pomáhá spalovat tukové tkáně a podporuje trávení, stimuluje mozek a má čistící vlastnosti.
Jak funguje extrakt ze zeleného čaje?
Extrakt ze zeleného čaje je bohatým zdrojem cenných živin, včetně kofeinu, L-theaninu a polyfenolů. Díky vysokému obsahu antioxidantů přípravek brzdí rozvoj volných radikálů, díky čemuž přirozeně čistí organismus. Wykazuje również właściwości bakteriobójcze, a także chroni skórę przed szkodliwym promieniowaniem UV. Dodatkowo pozwala utrzymać odpowiedni poziom cholesterolu i cukru we krwi.

Extrakt ze zeleného čaje se doporučuje všem lidem, kteří chtějí bezpečně shodit přebytečné kilogramy a snížit tak množství tělesného tuku. Polyfenoly obsažené v doplňku stimulují odbourávání tuku a také proces ničení tukových buněk. Kofein zase potlačuje pocit hladu.

Vlastnosti složek obsažených v extraktu ze zeleného čaje OstroVit:
PODPORA HUBNUTÍ - Extrakt ze zeleného čaje vám usnadní zhubnutí přebytečných kilogramů. Díky pravidelné konzumaci snadno zredukujete počet tukových buněk, díky čemuž bude snazší dosáhnout vysněné postavy.
ANTIOXIDANTNÍ ÚČINEK - Díky zelenému čaji snadno pročistíte své tělo zevnitř. Polyfenoly vám umožní redukovat volné radikály a chránit tělo před oxidačním stresem.
ROSTLINNÉ SLOŽENÍ - Extrakt ze zeleného čaje je přirozený způsob, jak vypadat krásně a zdravě. Doplněk stravy je jednosložkový přípravek – v jeho složení nenajdete žádná plniva a další látky, které mohou brzdit působení extraktu.
SNADNÉ DÁVKOVÁNÍ -Moderní forma rostlinného extraktu s vysokou koncentrací účinných látek skvěle poslouží, pokud nemáte rádi suplementy ve formě tablet a kapslí.
Složení:
Extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis L.) standardizovaný na 50 % polyfenolů.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 100 g
Počet porcí na nádobu: 200
Velikost porce: 500 mg
Účinné látky na porci
Extrakt z listů zeleného čaje, z toho: 500 mg
- polyfenoly (50%) 250 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku - 500 mg (1 odměrka) denně s jídlem, zapijte vodou. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek nekonzumují děti, těhotné a kojící ženy. Držte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Natural Caffeine PurCaf 60 vege caps

ECA 90 kapslí

Green coffee extract VEGE 100 g

Guarana extract 100 g




Výrobky značky:

Kategorie