Recupero 20 x 16,5g natural

R
Z
I
K
 
Kód zboží:13096007
Výrobce:Ethic Sport
Dostupnost:skladem
 
Cena:565 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Recupero 20 x 16,5g natural

Napomáhá regeneraci a anabolickým procesům. Produkt pro sportovce specifický pro svalovou a fyzickou regeneraci. Pomáhá efektivně regenerovat po sportovním výkonu nebo intenzivních trénincích.

Doporučeno pro
- regeneraci po vysoce intenzivním cvičení
- předchází katabolickým procesům
- regeneraci po vytrvalostním tréninku

podporuje fyziologické procesy fyzické a svalové regenerace. RECUPERO® působí tak, že podporuje regeneraci energetického transportního systému (ADP-ATP) a poskytuje živiny nezbytné pro usnadnění svalové adaptace (anabolismus). Kreatin pomáhá urychlit proces regenerace ve všech sportech, zejména ve sportech s vysokými anaerobními nároky nebo vyžadujících časté opakování vysoce intenzivního úsilí. Vstřebávání kreatinu je zlepšeno přítomností sacharidů a metabolických kofaktorů ve formuli RECUPERO®.
RECUPERO® dodává tělu vitamíny a minerály důležité pro efektivní fungování metabolických procesů tvorby energie a svalové kontrakce, čímž podporuje rychlejší proces regenerace. RECUPERO® obsahuje aminokyselinu arginin pyroglutamát, která je nezbytná pro řadu metabolických procesů. Arginin je důležitým prekurzorem pro endogenní produkci kreatinu a pomáhá s vylučováním dusíkatých odpadů. Volné aminokyseliny pomáhají s fyziologickým procesem svalového anabolismu. Dostupnost těchto aminokyselin je zvláště důležitá po středně nebo dlouhotrvajícím cvičení, cvičení, které může vést ke svalovému katabolismu v důsledku využití aminokyselin jako zdroje paliva, když jsou zdroje sacharidů vzácné. Tento produkt dodává tělu zdroj železa spolu s vitamínem B12, kyselinou listovou a vitamínem C, čímž zajišťuje efektivnější využití železa. Železo se podílí na produkci buněčné energie a suboptimální stav železa je běžným nálezem u vytrvalostních sportovců, zejména u žen.
RECUPERO® také obsahuje ornitin α-ketoglutarát, který ve spojení s lysinem, argininem a větvenými aminokyselinami podporuje fyziologické procesy svalového anabolismu.
Pravidelná konzumace RECUPERO® během období po cvičení zlepšuje celkovou pohodu a usnadňuje rychlejší regeneraci buněčných živin, čímž podporuje lepší výkon při následných sportovních akcích.

Indikace
RECUPERO® je vědecky formulováno tak, aby maximalizovalo proces regenerace během období po tréninku a po soutěži. Je vhodný pro všechny sporty, aerobní i anaerobní. Snižuje účinek katabolické fáze a zároveň posiluje anabolické procesy, čímž poskytuje ergogenní růst a sílu svalů. RECUPERO® také usnadňuje rychlou regeneraci buněčných zásob energie a živin a zároveň usnadňuje likvidaci cvičebních katabolitů; oba důležité procesy v období zotavení.
Složení:
Maltodextrin, sacharóza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, dextróza, fruktóza, citrát draselný, uhličitan vápenatý, L-leucin, L-alanin, oxid hořečnatý, příchutě, chlorid sodný, citrát sodný, kreatin monohydrát, L-arginin pyroglutamát, kreatin pyruvát, L-isoleucin, L-valin, L-lysin hydrochlorid, glycin, taurin, L-glutamin, kyselina L-glutamová, kyselina L-askorbová (vitamín C), cholin bitartrát, barvivo: extrakt z papriky, sladidlo: acesulfam K, L - ornitin alfa-ketoglutarát, fumarát, železo, citrát zinečnatý, emulgátor sacharózové estery mastných kyselin, nikotinamid (vitamín PP), leštící látka: hydroxypropylmethylcelulóza, D-pantothenát vápenatý (kyselina pantotenová), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), thiamin hydrochlorid ( vitamín B1), riboflavin (vitamín B2), kyanokobalamin (vitamín B12)-monoglutamátová kyselina pteroilová (folát), D-biotin (vitamín H).
Varování
Tento produkt by měl být používán jako součást pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívat v těhotenství, u dětí nebo dlouhodobě bez rady lékaře. Datum expirace platí pro produkt v neporušeném obalu při skladování podle pokynů.
Dávkování:
Produkt doporučujeme konzumovat alespoň 15-30 minut po cvičení. Použijte 1 sáček (ve 250-300 ml vody) po středně dlouhém cvičení. Použijte 2 sáčky (ve 400-500 ml vody) po intenzivním a dlouhodobém cvičení.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Reco Combat 2500g (Po výkonu - bojové a kontaktní sporty)

Enervit recovery drink R2 400g pomeranč

Sleep Faster 450g

Recovery Max 575 g pomeranč




Výrobky značky:

Kategorie