Shape support 90 kapslí

D
E
Q
X
V
Z
 
Kód zboží:91034003
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:399 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Shape support 90 kapslí

Podporuje hubnutí v dietním režimu , obsahuje Glukomannan a Lipocholine ® pro normální metabolismus tuků a normální funkci jater. Dvojmocný Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a udržení normální hladiny cukru v krvi. S práškem z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus) a Cordycepsu. Navíc obsahuje i extrakt z černého pepře.

Doplněk stravy Shape Support Caps je vaším novým pomocníkem při dietě. Díky kvalitním, harmonizovaným složkám nejen podpoří metabolismus tuků v těle, ale pomohou i při hubnutí.

Společník při dietě – podporuje hubnutí
Hlavní složkou přípravku Best Body Nutrition Shape Support Caps je glukomannan. Glukomannan je ve vodě rozpustná, nestravitelná vláknina. Není v těle trávena a zvyšuje objem potravy v žaludku. Užívání doporučené denní porce přípravku Best Body Nutrition Shape Support Caps podporuje hubnutí jako součást nízkokalorické diety.

Přispívá k metabolismu tuků, sacharidů a bílkovin
Tuky jsou vedle sacharidů a bílkovin jednou ze tří makroživin. Pro přispění k normální funkci metabolismu makroživin obsahuje Best Body Nutrition Shape Support Caps chrom. Tento stopový prvek přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a podílí se také na udržování normální hladiny cukru v krvi3. Se značkovou surovinou Lipocholine® získáváte v přípravku vysoce kvalitní cholin bitartrát. Cholin je látka podobná vitaminům a přispívá k normální funkci metabolismu tuků v těle2. Cholin také podporuje normální funkci jater2, která jsou centrálním metabolickým orgánem těla.

Optimalizováno s medicinálními houbami a extraktem z černého pepře
Shape Support Caps od Best Body Nutrition obsahují prášek z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus) a extrakt z housenice (Ophiocordyceps sinensis). Obě houby jsou dobře zavedené v tradiční čínské medicíně. Kromě toho je složení našich kapslí Shape Support Caps optimalizováno pomocí prášku z černého pepře, který je bohatý na piperin.

1) Glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti jako součást nízkokalorické diety. Pozitivního účinku se dosáhne při denním příjmu 3 g glukomananu ve třech porcích po 1 g v kombinaci s 1 - 2 sklenicemi vody před jídlem v rámci nízkokalorické diety.
2) Cholin přispívá k normálnímu metabolismu tuků a normální funkci jater.
3) Chróm přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k udržení normální hladiny cukru v krvi.


Best Body Nutrition Shape Support, doplněk stravy s glukomananem, práškem z hlívy ústřičné, extraktem cordyceps sinensis, cholinem, extraktem z černého pepře a chrómem.
Složení:
Konjac glukomannan, prášek z plodů hlívy ústřičné, extrakt z Cordyceps sinensis (4:1), hydroxypropylmethylcelulóza, L-cholin bitartrát)1, extrakt z černého pepře (40:1), pikolinát chromitý.
1) Lipocholin®

Obsažené látky na porci (6 kapslí) % NRV*
Konjac glukomannan 3158 mg
- z toho glukomannan 3000 mg
Hlíva ústřičná prášek 1290 mg
- z toho polysacharidy 64,5 mg
Cordyceps sinensis extrakt 4:1 1290 mg
- z toho polysacharidy 516 mg
Cholin 120 mg
Extrakt z černého pepře 40:1 6,3 mg
- z toho piperin 6,0 mg
Chrom 60 mg 150
* NRV = % referenčních hodnot živin (podle nařízení (EU) č. 1169/2011).
Dávkování:
Doporučené dávkování: Best Body Nutrition doporučuje užívat 2 kapsle 3x denně s 1 - 2 sklenicemi vody před jídlem. Upozornění: Uvedený doporučený denní příjem se nesmí překračovat!Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

CLA green tea 90 kapslí

Fat Fighter 90 kapslí

Synephrine thermo 120 tablet

Synephrine 20mg 3 x 100 vege tablet




Výrobky značky:

Kategorie