Káva Indie cherry AA 250 g 100% robusta

Z
I
R
K
 
Kód zboží:82131051
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:170 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Káva Indie cherry AA 250 g 100% robusta

Indická káva se pěstuje v tzv. „indickém kávovém pásu“, který je tvořen státy Karnataka, Kerala a Tamil Nadu na jihu Indie. Robusta tvoří 60 a více procent celkové produkce. Pěstuje se mezi 500 až 1000 m n. m. Indické kávy jsou charakteristické exotickou plnou chutí a jemným aroma.

Robusta India Cherry AA byla zpracovaná suchou metodou, jedná se o kávu vysoké kvality s označením kvalitativní třídy AA.
Vyniká plným, čistým tělem, příjemnou hořkostí a bohatou krémou. V chuti jsou zřejmé tóny hořké čokolády, oříšků a višní.

Udělejte si čas na čerstvou kávu a poznejte s námi všechny chutě světa.

Káva odrůdy robusta je oproti arabice o poznání méně náročná na pěstování, podnebí i péči. Vyznačuje se hořkou chutí a silným tělem. Zajímavostí je, že robusta obsahuje téměř 2× více kofeinu než arabica.

Pro zachování maximální jakosti je naše káva balena ve vzduchotěsném opakovaně uzavíratelném obalu s aromaventilem. Pro kvalitu kávy je nejpodstatnější čerstvost – tedy doba, která uběhla od pražení ke konzumaci. Dobu pražení najdete níže na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Káva Vídeňské pokušení Espresso BIO 500g

Phyto Coffee Guarana 100 g Cichorium intybus Paullinia cupana

Čaj Menopauza s jetelem

Adaptogení přírodní bylinná směs čistá mysl 50g




Výrobky značky:

Kategorie