Aqua kick carnitine 300 g cherry

 
Kód zboží:45032009
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:322 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Aqua kick carnitine 300 g cherry

OstroVit Aqua Kick L-Carnitine je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem L-karnitinu tartrátu a extraktu z listů zeleného čaje. Je to přípravek s lahodnou třešňovou příchutí, dostupný ve vhodné práškové formě. Jde o produkt určený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí doplnit každodenní stravu o hodnotné ingredience.
Zdroj cenných ingrediencí - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 1000 mg L-karnitin tartrátu a 150 mg extraktu z listů zeleného čaje standardizovaného na 50 % polyfenolů.
Lahodná, třešňová chuť, která potěší chuťové buňky.
1 porce = 1 odměrka = 10 g.
Účinnost - balení produktu obsahuje 30 porcí produktu.
Pohodlná forma - produkt dostupný v práškové formě poskytuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy - stačí rozmíchat porci s vodou a hotovo!
OstroVit Aqua Kick L-Carnitin - cenný zdroj cenných látek
L-karnitin je organická chemická sloučenina klasifikovaná jako látka podobná vitaminům. Je to dipeptid, který je tvořen aminokyselinami, jako je methionin a lysin. Sloučenina se přirozeně vyskytuje v lidském těle - k intratělní produkci L-karnitinu dochází v játrech a ledvinách a látka se akumuluje především v srdečním svalu a kosterním svalstvu. L-karnitin lze tělu dodávat i potravou – za jeho zdroj se považují živočišné produkty – maso, ryby, mléko a mléčné výrobky.

Extrakt z listů zeleného čaje - extrakt z listů čajovníku čínského rodu Camellia sinensis, které jsou při výrobě pouze vystaveny páře a sušení, což má pozitivní vliv na zachování cenných živin v rostlinných strukturách. Zelený čaj pochází z Číny, ale dnes je známý a používaný po celém světě. Extrakt z listů zeleného čaje používaný v přípravku OstroVit je standardizován na polyfenoly, což jsou organické chemické sloučeniny ze skupiny fenolů, které se přirozeně vyskytují v rostlinných surovinách.

Výrobek má silné hygroskopické vlastnosti (silně absorbuje vlhkost). Tvorba hrudek nebo rovnoměrná (hrudkovitá) konzistence není známkou ztráty vlastností produktu. V takovém případě by měl být výrobek znovu broušen.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; koncentrát z řepné šťávy, L-karnitin tartrát, aroma, regulátor kyselosti: kyselina jablečná; sladidlo: sukralóza; extrakt z listů zeleného čaje - 50% polyfenolů; sladidlo: acesulfam K; protispékavá látka: oxid křemičitý.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Fakta o výživě
Čistá hmotnost produktu: 300 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 10 g

Výživové hodnoty 10 g prášku 100 ml tekutiny
Energetická hodnota 43 kJ / 10 kcal 3 kJ / 1 kcal
Tuky 0 g 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 2,5 g 0,2 g
- z toho cukry 0,5 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g
Účinné látky 10 g prášku 100 ml tekutiny
L-karnitin tartrát 1000 mg 66,23 mg
- v tomto L-karnitin 672 mg 44,50 mg
Extrakt z listů zeleného čaje 150 mg 9,93 mg
- v tomto polyfenoly (50%) 75 mg 4,97 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 10 g (1 plná odměrka) rozpusťte v 1,5 l vody. Konzumujte po celý den. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Výrobek je určen pro dospělé. Uchovávejte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Carnitin carnipure pulver mikronized 100 g

Carnitine 680 mg 90 kapslí

GPLC booster 90 kapslí

L-Carnitin 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie